Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2 - Μεταγραφές

Τρεις Ισπανοί στη Δόξα Δράμας, υπέγραψε και ο Αυλωνίτης

Θετική είναι η κατάληξη για τους τρεις, από τους αρχικά πέντε παίκτες, προερχόμενους από την Ιβηρική χερσόνησο.

Όπως αναφέρει το Sportdrama, τα χρονικά περιθώρια που στένεψαν πάρα πολύ, ίσως και κάποια διάθεση ισορροπιών, έφερε το πράσινο φως πάνω στα αγωνιστικά δείγματα που έδωσαν οι τρεις ποδοσφαιριστές, στις προπονήσεις που πήραν μέρος και στο φιλικό μέσα στην Προσοτσάνη, στο πρώτο ημίχρονο μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς «μαυραετούς».

Πιο συγκεκριμένα, λογίζονται πλέον στο έμψυχο υλικό, ο 23χρονος (27/12/96, ύψος 1,90) τερματοφύλακας Boison Wynney de Souza (φωτ), με υπηκοότητα Λιβεριανή και Βραζιλιάνικη, προερχόμενος από την Μαγιόρκα Β’, ο 24χρονος(4/1/95, ύψος 1,86) κεντρικός αμυντικός Igor Engonga Noval, με υπηκοότητα Ισημερινής Γουϊνέας και Ισπανική, προερχόμενος από την Αλμερία Β’ και ο 23χρονος (16/12/96) αριστερός πλάγιος χαφ Sergio Perelló Mba, με την ίδια υπηκοότητα με τον Ενγκόγκα, προερχόμενος από την Ίμπιζα και νωρίτερα σε Μαγιόρκα Β’.

Θετική ήταν η κατάληξη και για τον νεαρό πλάγιο-δεξί αμυντικό Βαγγέλη Αυλωνίτη. Γεννημένος το 1998 , ξεκίνησε από την Ακαδημία των Νικητών και με πέρασμα από τις Κ19 Αχαρναϊκού και Παναχαϊκής, το Δεκέμβρη κατέληξε στον Άγιο Ιερόθεο (Γ’ εθνική). Αυτονόητο ότι είναι επιλογή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που τον γνωρίζει από την Πάτρα και προφανώς έχει θετική άποψη για το ταλέντο του νεαρού αμυντικού.

Δεν θα συνεχίσει ο Βίτο Ούγκο, καθώς ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν ικανοποίησε στο φιλικό με την Δόξα Κάτω Καμήλας.

Δεν ευοδόθηκε τελικά η περίπτωση του Βασιλούδη που όπως φαίνεται ούτε αυτός ικανοποίησε με την απόδοση του στο φιλικό μέσα στις Σέρρες.

Αύριο το απόγευμα στις 6 στο γήπεδο της Τρίγλιας η Δόξα θα δώσει το τρίτο φιλικό με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected