Κατηγορίες
Super League 2

Αλλαγή τεχνικού στον Εργοτέλη!

Σε σίριαλ είχε εξελιχθεί το καλοκαίρι η παραμονή ή μη του Νίκι Παπαβασιλείου στον πάγκο του Εργοτέλη.

Όπως αναφέρει το Fl News, ο Κύπριος προπονητής αποφάσισε εν τέλει να συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους», όμως η πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου συνδυάστηκε με διαζύγιο το οποίο συνδέεται με πιθανή πρόταση που έγινε στον 49χρονο. Σε 37 ματς με τον ίδιο στην τεχνική ηγεσία οι Κρητικοί είχαν πέρυσι απολογισμό 17 νίκες – 8 ισοπαλίες – 12 ήττες.

Από την Αίγυπτο όπου βρίσκεται η ομάδα του Ηρακλείου ανακοινώθηκε η αποχώρηση, τόσο του Παπαβασιλείου, όσο και του συνεργάτη του, Αντώνη Ιωάννου! Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι τη Δευτέρα (02/09) θα γίνει γνωστό το όνομα του διαδόχου.

Η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νικόδημο Παπαβασιλείου και τον συνεργάτη του Αντώνη Ιωάννου. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζαρης σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη κινήθηκαν άμεσα για την αντικατάσταση τους και έως αύριο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση με το όνομα του νέου τεχνικού».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected