Super League 2 - Μεταγραφές

Κάτοικος Ριζούπολης οι Κραγιόπουλος και Χειρίτραντας

Δύο μεταγραφές την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής περιόδου ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν τον 21χρονο (29/05/1998) μεσοεπιθετικό από την Κατερίνη, Μάνο Κραγιόπουλο (φωτ) ο οποίος αποκτήθηκε μεν από τον Πανιώνιο αλλά δεν παρέμεινε στο ρόστερ των Νεοσμυρνιωτών. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, Πιερικό και στην Ακαδημία της Άρσεναλ.

Παίκτης της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” θα είναι και ο Θοδωρής Χειρίτραντας, ο 18χρονος (10/11/2000) μεσοεπιθετικός, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mάνου Κραγιόπουλου. Γεννημένος στις 29 Μαΐου 1998 αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες Άρσεναλ, στον ΠΑΟΚ, στον Πιερικό και στον Πανιώνιο».

Η δεύτερη προσθήκη που ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι» είναι αυτή του 19χρονου μεσοεπιθετικού Θοδωρή Χειρίτραντα από τον Αγροτικό Αστέρα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θόδωρου Χειρίτραντα. Γεννημένος στις 10/11/2000, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει στον Αγροτικό Αστέρα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected