Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ξενοφών Κρεστένων!

Νέα νίκη και νέα πρόκριση για τους «κόκκινους» που αγωνίστηκαν την Κυριακή (1/9) στην Κρέστενα με τη Δόξα Άρτας για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 2-1 σκορ.

Μόλις στο 8′ έμεινε με δέκα παίκτες η Δόξα λόγω αποβολής του Στέργιου για ανατροπή στον Πάρη Κωνσταντόπουλο ο οποίος έμπαινε κατά μέτωπο και σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 10′ απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι πέρασε άουτ, ενώ στο 24′ ίδια κατάληξη είχε ένα πλασέ του Θανάση για τη Δόξα, από καλή θέση.

Στο 30′ βγήκε σε θέση τετ-α-τετ ο Θανάσης (υπήρξαν διαμαρτυρίες, πιθανότατα δικαιολογημένες πως έφυγε από θέση οφσάιντ), έκανε το πλασέ πάντως πάνω στον Βυθούλκα.

Στο 33′ σουτ του Μούτσου πέρασε άουτ, ενώ στο 35′ έγινε το 1-0 από τον Μπατζάκα ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 37′ ο Δήμου έκανε παράλληλη σέντρα κι ο Θανάσης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ νίκησε τον Βυθούλκα ισοφαρίζοντας σε 1-1 το σκορ.

Στο 39′ πλασέ του Αναμουρλίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Παππάς, ενώ στο 44′ σουτ του Μούτσου κατέληξε στα χέρια του Παππά, για να λήξει το ημίχρονο ισόπαλο.

Ο Ξενοφών μπήκε δυνατά στην επανάληψη, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 50′ ο Γαλανόπουλος γύρισε παράλληλα αλλά ο Μούτσος δεν έφτασε καλά στη μπάλα να κάνει το πλασέ, ενώ στο 56′ από κόρνερ του Γαλανόπουλου, καρφωτή κεφαλιά του Μούτσου κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 82′ σουτ του Μπουτσικάκη από το ύψος της περιοχής, πέρασε άουτ, και στο 85′ από πάσα του Μπουτσικάκη στον Κωνσταντόπουλο, αυτός πλασέ μέσα από την περιοχή κι έδιωξε σε κόρνερ ο Παππάς, όπως και στο 90′ πλασέ του Μούτσου έξω από την περιοχή, επίσης έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκήπερ, κι έμεινε έτσι το 2-1 που πάντως ήταν τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Ξενοφών Κρεστένων : Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Θεοχαρόπουλος (51′ Μπουτσικάκης), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (75′ Χαραλαμπόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Δημάκης, Μπατζάκας (80′ Ρουμελιώτης), Μούτσος, Π. Κουτσογιαννάκης

Δόξα Άρτας : Παππάς, Βελαέτης, Πατσαβούρας (64′ Βασιλάκης), Αράπης (77′ Παχής), Στέργιος, Τυρολόγος (86′ Τσιγαρίδας), Κάλλιας, Καλόγηρος, Θανάσης, Σιλιόγκας, Δήμος

*με στοιχεία από το iliaoikonomia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected