Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλικό δοκιμών για τη Νίκη Βόλου

Με 3-0 επικράτησε η Νίκη Βόλου του Μαγνησιακού στο πρώτο της φιλικό, που έγινε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Το ματς διήρκεσε δύο 40λεπτα. Η ομάδα του Θανάση Βλαχόπουλου ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, αλλά στο δεύτερο οι παίκτες της Νίκης, που είχαν προπονηθεί σήμερα το πρωί στην Πορταριά, βρήκαν τρεις φορές τον δρόμο για τα δίχτυα, με τον Αντώνη Βλαχόπουλο, που είχε κάνει ως το 65′ αρκετές θετικές επεμβάσεις να νικιέται σε εκείνο το λεπτό από το σημείο του πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ροχάνο και κέρδισε ο υπό δοκιμή δεξιός μπακ Βαλάντης Φλώρος, που έπαιζε στην τρίτη κατηγορία της Αυστρίας με την Κιτσμπούχελ.

Ακολούθησε στο 72′ το γκολ του Λίτσιου σε κενή εστία, μετά από σέντρα του Μασκουνιάν από τα αριστερά, ενώ ο Ισπανός δημιουργός του γκολ με διπλή προσπάθεια με το κεφάλι έγραψε το τελικό 3-0 στο 75′. Εκτός του Φλώρου δοκιμάστηκαν οι Λευτέρης Μπάμης, 20χρονος αμυντικός μέσος από την Κ19 της ΑΕΛ, και Κώστας Καρβούνης, 23χρονος αριστερός εξτρέμ, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό Βόλου και πέρσι η χρονιά του μοιράστηκε σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

το φιλμ του αγώνα στο magnesianews.gr

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected