Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Διπλό μεταγραφικό deal για τον ΦΑΣ Νάουσα

Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο ΦΑΣ Νάουσα.

Ο λόγος για τους Κώστα Σοφιανίδη και Κώστα Αλεξιάδη, οι οποίοι ανήκουν και τυπικά στο δυναμικό των «κυανολεύκων» που ξεκινούν σε λίγες ημέρες την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής.

Ο πρώτος είναι 19 ετών (17/02/2000), μέσος ο οποίος ανακοινώθηκε μεν από τον Αλμωπό Αριδαίας, αλλά δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο της γειτονικής Πέλλας. Παλαιότερα αγωνίστηκε στη Βέροια αλλά και στην Ακαδημία Βέροιας.

Ο Κώστας Αλεξιάδης (γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΦΑΣ Νάουσα, Μιχάλη) είναι 16 ετών, επιθετικός ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό του Αριστοτέλη Νάουσας και την περσινή σεζόν αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ στο Εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

«Με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές ενισχύεται η ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ.

Πρόκειται για τον 19χρονο μεσοπεπιθετικό Κωνσταντίνο Σοφιανίδη, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και τον 16χρονο επιθετικό Κων/νο Αλεξιάδη, από την ομάδα του Αριστοτέλη Νάουσας, ο οποίος είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Φ.Α.Σ., Μιχάλη Αλεξιάδη.

Η διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, καλωσορίζει τους δύο ποδοσφαιριστές και εύχεται να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.»