Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Κιλκισιακό ο 17χρονος Θέμης Μυλωνάς

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή πέτυχε ο Εβρίτης επιθετικός Θέμης Μυλωνάς που θα αγωνίζεται στον ιστορικό Κιλκισιακό και στη Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο 17χρονος ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να περιμένει άλλο την αβεβαιότητα στον Ηρακλή, με τα τμήματα των ακαδημιών του να διαλύονται για 2η φορά σε μια τριετία και συμφώνησε με την ομάδα του Κιλκίς που επέστρεψε στην κατηγορία έχοντας αρκετά νέα παιδιά στο ρόστερ του.

Ο γεννημένος στις 19/06/2002 επιθετικός φέτος επέστρεψε στον Ηρακλή έχοντας 17 τέρματα με 2 χατ τρικ, ενώ πέρυσι με την ομάδα της ακαδημίας του Πρωτέα Θεσσαλονίκης κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, έχοντας 11 γκολ.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕ Διδυμοτείχου με συμμετοχές στην Μεικτες της ΕΠΣ Έβρου και κατόπιν μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και για μια διετία αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Super League K15 όπου και εκεί διακρινόταν είτε ως φορ, είτε ως πλάγιος επιθετικός μέχρι την διάλυση των ακαδημιών της ομάδας, ενω και φέτος επαναλήφθηκε με την εκ νέου διάλυση της ομάδας.

Προέρχεται απο ποδοσφαιρική οικογένεια αφού ο πατέρας Σάκης ήταν παλιός ποδοσφαιριστή της Καρωτής, της Μάνης του Ασπρονερίου, του Παλιουρίου και ομάδων της ΕΠΣ Λαρίσης, ο παππούς του αγωνιζόταν στην ΑΕΔ, ενώ και ο δεύτερος ξάδερφός του Σαράντης Τσελεμπάκης είναι μέλος των μεικτων Έβρου και προσφατα κλήθηκε στα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος της Εθνικής Ομάδας Παίδων και αποκτήθηκε από τη Ξάνθη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected