Κατηγορίες
Super League 1

Το θέμα που προέκυψε με τον Δημήτρη Μελιόπουλο και η αποστροφή του για το ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος που κόπηκε από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ χωρίς να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε, σκέφτεται να αποχωρήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος πήγε στον ΠΑΟΚ στις αρχές του καλοκαιριού με μεγάλα όνειρα, αλλά δεν κατάφερε να τα πραγματοποιήσει.

«Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ είναι η επίτευξη ενός στόχου. Είναι η ανταμοιβή της δουλειάς μου από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας» είχε πει στις δηλώσεις του την ημέρα που υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιο του με τους νταμπλούχους.

Ο νεαρός κεντρικός μέσος μετακόμισε στην Τούμπα με υψηλές προσδοκίες, όμως «κόπηκε» σχετικά γρήγορα από τη βασική προετοιμασία του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά το ξεκίνημά της.

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, η απογοήτευσή του ήταν τόσο μεγάλη που από την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, μετά από λίγες ατομικές προπονήσεις, σταμάτησε να ασχολείται εντελώς με την μπάλα.

Όλο αυτό το διάστημα οι επαφές που είχε με τον ΠΑΟΚ ήταν ελάχιστες, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποί του είχαν ενημερωθεί για την απόφαση του 19χρονου ποδοσφαιριστή. Στην τελευταία επαφή, του ζητήθηκε να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα Κ-19 του Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να επιστρέψει. Φαίνεται όμως πως αυτό δεν είναι κάτι που θέλει ο ίδιος ο νεαρός, που με την Ξάνθη είχε 28 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα.

Τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα; Ο Μελιόπουλος δείχνει αποφασισμένος να κάνει σημαντική στροφή στη ζωή του, να ξεκινήσει μια προσπάθεια για σπουδές, εγκαταλείποντας πλέον εντελώς το ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι γίνονται προσπάθειες από το περιβάλλον του να αλλάξει σκέψεις.

Όλοι παραδέχονται ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και ευαίσθητο χαρακτήρα, που δείχνει αυτή την περίοδο να είναι τόσο απογοητευμένος από την εξέλιξη της καριέρας του, που θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να παραμείνει περισσότερο στο χώρο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από την Ξάνθη θεωρώντας ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του. Και πίστευε και στις δυνατότητες εξέλιξης του σε σημείο να βάλει στο συμβόλαιο του ρήτρα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected