Κατηγορίες
Football League - Super League 2

Φιλική νίκη (3-1) του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Θεσπρωτό (photos)

Την πιο παραγωγική του εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα του Σαββάτου (07/09) στο «Ζωσιμάδες» και νίκησε 3-1 τον Θεσπρωτό.

Όπως αναφέρει το FL News, η ομάδα των Ιωαννίνων έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτη, έβγαλε φάσεις και θα μπορούσε να έχει διευρύνει την επικράτησή της.

Στο 22′ από φάουλ του Πίτου Γκαρσία η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και ο Σιόντης στην επαναφορά άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Παμλίδης έκλεψε τη μπάλα από τον Κωνσταντάκο και έκανε το 2-0, ενώ στο 44′ από μπαλιά του Αποστολόπουλου σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 62′ έπειτα από λάθος του Πανουργιά και προβολή του Ραμίρεζ.

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Ζιούλης, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Νικολιάς, Παμλίδης, Ξύδας. Αγωνίστηκαν και οι Περιστερίδης, Παντελάκης, Γώγος, Ζώγκος, Πανουργιάς, Καρτάλης, Ράντοβατς, Οικονομόπουλος, Λιάσος, Πήλιος, Λώλης, Νάουμετς, Κρίζμαν, Λέο.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου, Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Ε. Χατζηβασιλάκης, Ευθυμίου, Μπίκας, Β. Κωνσταντίνου, Γώγος, Κολλάς. Αγωνίστηκαν και οι : Μάουρο, Κρίστιαν, Κίναλης, Ντοματάς, Γκέκας, Ντόνης, Κωνσταντακόπουλος, Κατσέλης, Λώλος, Καρβούνης, Δημητρούλιας, Χριστογιάννης, Φατίγκα.

φωτογραφίες στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected