Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Μακεδονικός Φούφα ο φετινός κάτοχος του Super Cup! (vid)

Με «ήρωα» τον Μπίντση που στη διαδικασία των πέναλτι απέκρουσε τα 2 από τα 4 που εκτέλεσε η ΑΕΠ Κζοάνης, ο Μακεδονικός Φούφα επικράτησε με 4-2 (κ.α. και παρ. 0-0) και κατέκτησε το Super Cup στην ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο παιχνίδι που έγινε στη Πτολεμαΐδα παρουσία αρκετών φιλάθλων η ομάδα της Εορδαίας ήταν καλύτερη, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι απέναντι στην Α.Ε.Π. που δεν απείλησε ιδιαίτερα και όταν το έκανε ο Ι. Μπίντσης δήλωσε παρών.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ήταν η 3η παράταση για το Φούφα στα ισάριθμα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει και μάλιστα σε περίοδο προετοιμασία κάτι που σίγουρα επηρέασε, ιδιαίτερα από ένα σημείο και μετά το Μακεδονικό.

το φιλμ του αγώνα στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

ΑΕΠ Κοζάνης : Ψαρράς, Ηλίας, Πασχαλίδης, Αμαραντίδης, Σερσέμης (107 Βοριαζίδης), Ντούκα (87′ Σωτηριάδης), Παπαγαθονίκου (54′ Θεοδουλίδης), Τσικόπουλος Ι., Καρακατσάνης, Παπαδόπουλος Ι. (54′ Τσικόπουλος Αθ.), Ταφαρλής.

Μακεδονικός Φούφα : Ι. Μπίντσης, Σιδηρόπουλος (32 λ.τ. Κοπατσάρης), Τουλουμενίδης Φ. (87′ Τζενόλι), Μπακάλης, Χαραλαμπίδης, Φωτιάδης, Ν. Μπίντσης (73′ Αιχμαλωτίδης), Τζουβάρας, Χάιτας, Τοπάλης, Μαυροματίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected