Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Ζάκυνθο ο Κουτογλίδης

Μια σπουδαία και ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Ζακύνθου. οι νησιώτες που αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία απέκτησαν τον πανύψηλο τερματοφύλακα Απόστολο Κουτογλίδη.

Όπως αναφέρει το ioniansports, ο νεαρός πορτιέρε βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στο νησί της Ζακύνθου και τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας.

Ο Σερραίος τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1997 (22 ετών) στο Χαρτερό Σερρών και έχει ύψος 1.91. Ξεκίνησε από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου σε ηλικία 15 ετών, μάλιστα το “παρθενικό του” παιχνίδι το έκανε στο Εθνικό Στάδιο Ζακύνθου όπου η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος αντιμετώπισε την ομάδα των Σερρών και είχε κερδίσει 3-0. Στην συνέχεια κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας κ16 το 2013.

Εν συνεχεία μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ στην κ20 και μετά στην Κ20 της Λάρισας όπου και έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στην μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ την περίοδο 2016/2017. Τελευταίος του σταθμός πριν έρθει στον ΑΠΣ Ζάκυνθος ήταν ο Απόλλων Λάρισας στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία και θα αποτελεί εγγύηση για τα καρέ της Ζακύνθου