Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η ανασκόπηση της Ακαδημίας Βέροιας για τη σεζόν 2018/2019

Μία ανασκόπηση με τίτλο “2018-2019 Μια χρονιά που τα είχε όλα…” παρουσίασε μέσω της σελίδας της στα social media η Ακαδημία Βέροιας.

Αναλυτικά :

“Κάνοντας μια ποδοσφαιρική ανασκόπηση στην περσινή χρονιά για όσα ζήσαμε σαν ομάδα, συνειδητοποιούμε ότι όσοι δεν το έζησαν μαζί μας δεν μπορούν να δυστυχώς να καταλάβουν πολλά.. Εμείς όμως που ήμασταν εκεί, ξέρουμε…

Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας πέρσι παρακολούθησαν 3 αγώνες της Super League σε 3 διαφορετικά Στάδια (ΑΕΛ-Πανιώνιος, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης).

Ταξίδεψαν στη Λάρισα, όπου φιλοξενήθηκαν στην “Αλάνα” από την Ακαδημία του “Ηρακλή” Λάρισας και στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα της επαγγελματικής ομάδας, στην έναρξη του οποίου οι αθλητές μας συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο τους στο γήπεδο!

Διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία μια βραδιά για να τιμήσουμε γονείς και αθλητές, όπου κόψαμε την χριστουγεννιάτικη πίτα μας.

Βρεθήκαμε στην Τούμπα, όπου παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση του περσινού Πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Ταξιδέψαμε στην Ξάνθη, όπου πήραμε μέρος στο 3 ήμερο τουρνουά της Ακαδημίας της Ξάνθης. Ζήσαμε 3 μαγικές μέρες στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στα Πηγάδια και μπήκαμε για λίγο στην ψυχολογία του αθλητή στη διάρκεια προετοιμασίας. Παρακολουθήσαμε ακόμη ένα παιχνίδι Super League και στο τέλος του αγώνα είχαμε την ευκαιρία να μπούμε στο γήπεδο και να μιλήσουμε με τους παίκτες της Ξάνθης. Ξεχωρίσαμε, διακριθήκαμε.

Διοργανώσαμε το μεγαλύτερο τουρνουά στις μοναδικές εγκαταστάσεις μας στο γήπεδο Γεωργιανών, όπου φιλοξενήσαμε ομάδες από όλη την Ελλάδα ( Άρης Θεσσαλονίκης, ΠΑΣ Φλώρινα, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, ΑΕ Κοζάνης, Strikers Academy, Ηρακλής Λάρισας), ενώ μας τίμησαν όλες οι ομάδες του Νομού Ημαθίας.

Διασκεδάσαμε σε μια φαντασμαγορική τελετή λήξης, όπου αγωνίστηκαν οι γονείς με τα παιδιά όπως γίνεται κάθε χρόνο και στο τέλος τιμήσαμε όλους μας τους ποδοσφαιριστές με ένα ξεχωριστό μετάλλιο αναγνωρίζοντας τη μοναδική προσφορά και αξία του κάθε μας παίκτη για κάθε ένα λεπτό που βρέθηκε στο γήπεδο μας.

Ταξιδέψαμε, αγωνιστήκαμε, πονέσαμε, διασκεδάσαμε, κοπιάσαμε, ξεχωρίσαμε.

Κάναμε φίλους, γνωρίσαμε νέους προορισμούς,νέα γήπεδα, νέους συμπαίκτες.

Γυρνώντας πίσω, λοιπόν καταλαβαίνουμε πως η χρονιά που ζήσαμε με τους αθλητές μας ήταν μοναδική…

Πάμε να ζήσουμε μια ακόμα καλύτερη….

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας 1994-2020

Συνεχίζουμε!!! Πάμε για τα 26!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected