Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή ο Πιερικός!

Πολύ κοντά στην μεταγραφή της χρονιάς βρίσκεται η ομάδα του Πιερικού, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Μακρής επιστρέφει στην Κατερίνη ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Απόστολου Στύλου να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο της ανόδου στην Football League.

Όπως αναφέρει το PNEWS, οι επαφές ανάμεσα στη διοίκηση του Γαβριήλ Κωνσταντινίδη και τον 34χρονο πολύπειρο κεντρικό μέσο ξεκίνησαν αρκετές εβδομάδες πριν, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βγάζουν λευκό καπνό με το μεγάλο deal να είναι κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής σήμερα περνάει από εργομετρικές εξετάσεις, που σημαίνει ότι εφόσον όλα πάνε καλά, θα έχουμε τις υπογραφές και την ανακοίνωση απόκτησης του από το Γραφείο τύπου.

Μετά και την χθεσινή απώλεια με τον μεγάλο τραυματισμό του μέσου Γιώργου Μπουζούκη που (όπως όλα δείχνουν) θα είναι εκτός για περίπου 3 μήνες, η ομάδα του Απόστολου Στύλου έχει την ανάγκη για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Εφόσον πραγματοποιηθεί η μεταγραφή το κέντρο του Πιερικού θα είναι απροσπέλαστο με τους Ιβανίδη, Πετράκο, Παγωνίδη, Μακρή και τον Μπουζούκη (που θα βοηθήσει αργότερα).

Να υπογραμμίσουμε ότι ο Γιώργος Μακρής αγωνίστηκε δύο διετίες στον Πιερικό σε Γ’ και Β’ Εθνική (2005-2007 και 2008-2010) και μετέπειτα συνέχισε σταδιακά σε μεγαλύτερα επίπεδα και κατηγορίες όπως οι (ΑΟ Κέρκυρα – Ατρόμητος Αθηνών – Ανόρθωση – ΟΦΗ – Ηρακλής – Πίζα – ΑΕ Καραισκάκης και μέχρι πέρσι στην Δόξα Δράμας με πολλές συμμετοχές και μάλιστα ήταν αρχηγός και ηγέτης πολλών ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected