Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από την ΑΕΛ στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Κρατούσε για το τέλος το καλύτερο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον 20χρονο μέσο Λευτέρη Μπάμη που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, η συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την διοίκηση των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την διενέργεια στα γραφεία της ΕΠΟ της κλήρωσης που έφερε τους Τσαριτσανιώτες να υποδέχονται στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, την προηγούμενη ομάδα του Μπάμη, τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Ηρακλή Λάρισας!

Ο Μπάμης γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1999 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Προμηθέα, ενώ ακολούθως εντάχθηκε στην ΠΑΕ Δήμου Πλατυκάμπου και το 2015 μεταπήδησε στον Ηρακλή Λάρισας όπου αγωνίσθηκε μέχρι το 2018.Τότε αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, με τα χρώματα της οποίας κατέγραψε μία επίσημη συμμετοχή (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΕΛ 0-4).

Μετά την λύση της συνεργασίας του με τους «βυσσινί», μετείχε στην προετοιμασία της Νίκης Βόλου που ανήλθε κατ’ εξαίρεση στην νεοσύστατη Football League αλλά τελικά οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν και έτσι ο Μπάμης θα συναντήσει και πάλι τον πρώην προπονητή του στον Ηρακλή Γιάννη Τσακμακίδη, μετά από 16 μήνες.

* Στην φωτογραφία ο Μπάμης διακρίνεται με τον πρόεδρο του Οικονόμου Κώστα Βατάλη, λίγο μετά την συμφωνία μεταγραφής του στην ομάδα της Τσαριτσάνης.

error: Protected