Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” του Πιερικού

Ισχυροποείται ακόμη περισσότερο ο Πιερικός, που ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τον Θωμά Γιαλαμίδη (03/02/1996, αμυντικός) που επιστρέφει στην ομάδα της Κατερίνης μετά από 3 χρόνια (πριν σε Παναρκαδικό, ΑΟ Χαλκίς, Αμβρυσσέα Διστόμου, Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Πανιώνιο, Βατανιακό, Θερμαϊκό Κορινού) αλλά και τον 18χρονο μέσο Γιώργο Τουλίκα, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΑΛΑΜΙΔΗ ΘΩΜΑ. Ο Θωμάς είναι γεννημένος στις 03/02/1996 στην Κατερίνη έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ξεκίνησε την πορεία του από τον Θερμαΐκό Κορινού και έχει θητεύση σε ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Βατανιακός, Πανιώνιος, Πιερικός, ΠΑΕΕΚ Κύπρος, ΑΣΦ Αλεξάνδρειας, Χαλκίδα και Παναρκαδικό.

Με την προσθήκη ενός ακόμα γηγενούς ποδοσφαιριστή ο σύλλογος συνεχίζει να κρατά ψηλά τον πήχη των φετινών στόχων. Ευχόμαστε στον Θωμά καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.”

“Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τουλίκα Γεώργιο.

Ο Γιώργος είναι 18 ετών και προέρχεται από την ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή αρχή με υγεία”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected