Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ο Ερμής

Δύο προσθήκες ανακοίνωσε σήμερα ο Ερμής Κορυδαλλού.

Οι νεοφώτιστοι στη Γ Εθνική απέκτησαν τον Περικλή Κολοβό (12/05/1997, ακραίος αμυντικός), που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Χαλκίς (παλαιότερα σε Τριγλία Ραφήνας, Αγίους Αναργύρους, Αιγάλεω, ΑΟ Χαραυγής, Ιωνικό) και τον Γιάννη Καραγιάννη (24 ετών, μέσος) από τον Ασπρόπυργο και παλαιότερα σε Βύζαντα Μεγάρων και Νέα Πέραμο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας καθώς απέκτησε των δεξιό μπακ Περικλή Κόλοβο. Ένα σημαντικό γρανάζι στην μηχανή του προπονητή μας κ. Καλύκα καθώς πάρα το νεαρό της ηλικίας του έχει μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία.

Ο 22 χρόνος μπακ έχει θητεία σε Ιωνικό, Χαραυγή, Αιγάλεω, Άγιους Αναργύρους, Τριγλία Ραφήνας και Χαλκίδα. Η διοίκηση και όλη η ομάδα τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία.”

“Συνέχεια των μεταγραφών και η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Καραγιάννη.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος αποκτήθηκε για να ενισχύσει το χώρο του κέντρου με ποιότητα καθώς έχει παραστάσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ομάδες που έπαιξε. Έχει αγωνιστεί σε Νέα Πέραμο, Βύζαντα Μεγάρων και Ασπρόπυργο. Η διοίκηση και όλη η ομάδα τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected