Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι δύο πρώτες μεταγραφές του Αστέρα

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αστέρας Ιτέας.

Στην ομάδα της Φωκίδας θα αγωνίζεται ο Κώστας Κουμής (19/03/1988) γκολκίπερ με καταγωγή από την Πάτρα, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αήττητο Σπάτων και παλαιότερα σε Αχαρναϊκό, ΑΟ Θήβας, Φωστήρα, Προοδευτική, ΑΟ Χαλκίς, Ηρακλή Ψαχνών, Περαμαϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας αλλά και ο Αχιλλέας Μανέτας (24/02/2000), αμυντικός από την U19 του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά :

“Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουμή.

Ο έμπειρος Τερματοφύλακας (31ετών) που την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην Football League με τον Αήττητο Σπάτων, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και θα αποτελέσει τον φύλακα άγγελο της εστίας μας την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Το πλούσιο βιογραφικό του τόσο στην Football League όσο και στην Γ εθνική μαρτυρά από μόνο του την αξία του : Αήττητος Σπάτων, Αχαρναϊκός, Φωστήρας, Προοδευτική, Χαλκίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Περαμαϊκός, Απόλλων Καλαμαριάς, Μέγας Αλέξανδρος κ.α.

Τον καλωσορίζουμε στην Οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.”

“Στον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ θα αγωνίζεται την νέα χρονιά ο Αχιλλέας Μανέτας.

Ο 19χρονος Ιτιώτης που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αστέρα Ιτέας και αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και ως αμυντικό χαφ, επιστρέφει στον Αστέρα μετά από το πέρασμα του από την Κ17 Και Κ20 του Λεβαδειακού.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected