Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Pedro Marlon, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Κέρκυρας! (vid)

Μία ακόμη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής έκανε η Κέρκυρα.

Όπως αναφέρει το Sportime, πρόκειται για τον Πέδρο Μαρλόν, που συμφώνησε σε όλα με τους Φαίακες.

Μπορεί να καίγονταν για φορ στο νησί, αλλά ήταν πάντα ανοιχτοί και στο ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής, εάν φυσικά βρεθεί κάτι καλό. Ο νεαρός Βραζιλιάνος προτάθηκε από μάνατζερ που γνωρίζουν καλά στην Κέρκυρα και τελικά αποφάσισαν πως τους κάνει.

Ο 19χρονος χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από την Παλμέιρας και έπαιξε για δύο σεζόν στις μικρές ομάδες της Χετάφε στη συνέχεια. Σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν στην Κέρκυρα βλέποντάς τον, είναι ένας δυναμικός παίκτης με καλή μεταβίβαση.

Από εκει και πέρα, γνωρίζουν οι «κυανέρυθροι» πως καλό θα ήταν να υπάρχει άλλη μία λύση μπροστά, αλλά προς το παρόν είναι αναγκασμένοι να πορευτούν ως έχουν ως τον Ιανουάριο. Ο Καμερουνέζος Ενγκάν είναι η μία επιλογή για την κορυφή της επίθεσης και η δεύτερη ο Γεωργακόπουλος, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην ομάδα. Εάν χρειαστεί μπορεί να επιστρατευτεί και ο Λεπενιώτης, ο οποίος ανέβηκε από την Κ19.

Υπάρχει και μία σκέψη να παίζει η ομάδα σε κάποια ματς χωρίς κλασικό φορ. Θα φανεί αυτό και από τις δοκιμές που θα γίνουν στα επόμενα φιλικά. Το πρώτο είναι αυτό της Κυριακής (15/9) στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected