Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Πέρασε από τη Δράμα ο Ιωνικός και συνεχίζει στο Κύπελλο

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έφερε μνήμες στους φιλάθλους και των δύο ομάδας από τα παλιά ένδοξα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, έλαβε χώρα στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.

Στο γήπεδο της Δόξας βρέθηκαν περίπου 400 άτομα και 50 εκδρομείς από την Νίκαια για να παρακολουθήσουν αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο Ιωνικός την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην football league, δηλαδή στην Τρίτη κατά σειρά εθνική κατηγορία. Ενώ ο Πανδραμαϊκος θα συμμετάσχει μια κατηγορία πιο κάτω στην Γ’ Εθνική

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι πιέζοντας τον Πανδραμαϊκο και κατάφεραν και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τιεντσε στο 13’. Κάπου εκεί οι παίκτες του Μπάμπη Καζεπίδη ανέβασαν ρυθμούς χάνοντας κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, κυρίως με τους Μπερούκα και Διαμαντίδη να μην μπορούν να σκοράρουν. Με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Πανδραμαϊκος μπήκε καλύτερα, όμως στο 53’ ο Κρητικός μέσα από την περιοχή με διπλή προσπάθεια θα κάνει το 0-2 για τον Ιωνικό κάνοντας ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Πανδραμαϊκο στο 57’ ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε δεύτερη αυστηρή κίτρινη κάρτα στον Βασιλειάδη αφήνοντας τη Δραμινή ομάδα με 10 παίκτες.

Ο Πανδραμαϊκος δεν τα έβαλε κάτω προσπάθησε να ξανά μπει στο παιχνίδι χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και στο 88’ ο Ιωνικός θα κάνει το 0-3 με τον Ντάγκρα το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Πανδραμαϊκος (Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής (78’Κελεσίδης), Αϊβάζης, Βασιλειάδης, Βραμέντζαλης, Αχαλινόπουλος, Λίπο (69’ Μουζενίτοβ), Μπελμάν (62’ Τσελεπήςι, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Φουρλάνος, Τσιριγώτης (69’ Καρυτίνος), Παπουτσογιάνης, Μουστάκης, Γκοτσούλια, Τιεντσε, Καλέργης, Ντάγκρας, Μανάλης (90’ Μιχαλακάκος), Κρητικός.

  • Επιμέλεια : Δημήτρης Μπουτζέκης, Χρονικά Δράμας
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected