Κατηγορίες
Basket

Τρίτη θέση για τους Ικάρους Τρικάλων στο τουρνουά του ΓΑΣ Μελίκης

Ο μικρός τελικός του τουρνουά της Μελίκης στο οποίο συμμετείχαν οι Ίκαροι, έδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη δυναμική και το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει η τρικαλινή ομάδα στη φετινή σεζόν.

Όπως αναφέρει το goaltrikala, οι παίκτες του Κώστα Σδράκα αντιμετώπισαν την τοπική ομάδα που διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο και παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ, επικράτησαν με 69-87 έχοντας έναν απίστευτο πλουραλισμό στο σκοράρισμα μιας και έξι παίκτες έκαναν έγραψαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Η επιστροφή στα Τρίκαλα… δεν φέρνει ξεκούραση καθώς οι προπονήσεις θα συνεχιστούν. Επόμενη φιλική… υποχρέωση για τους Ικάρους θα είναι η συμμετοχή τους σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη. Στις 21 – 22 του μήνα θα βρεθούν στην συμπρωτεύουσα όπου και θα παίξουν με τον Αίαντα Ευόσμου που φέτος αγωνίζεται στη Β’ Εθνική και τον Πανσερραϊκό της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα δεκαλεπτα: 25-24, 15-28, 17-21, 12-14

Ίκαροι Τρικάλων (Σδράκας): Φρύδας, Βλάχος 10 (2), Κολότσιος, Κρομμύδας, Κατσαρές 16 (3), Τζιορμπατζάκης, Μέξης 11, Τζιοβάρας 12 (4), Μπάρδας 8, Γκιουλέκας 13 (3), Μακρής 17.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected