Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό, επέστρεψε από το 0-2!

Η πορεία του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ήρθε να…δέσει και με τη σημερινή εμφάνιση κόντρα στη φιναλίστ Τότεναμ!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν πτοήθηκε από το σοκ του 0-2, ισοφάρισε σε 2-2 και θα μπορούσε να κάνει μια επική ανατροπή, που θα έμενε ομολογουμένως στην ιστορία. Καλός όμως και ο βαθμός κόντρα σε μια ομάδα που διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα.

Η Τότεναμ εμφανίστηκε στο «καυτό» Καραϊσκάκης με τον τίτλο του φαβορί, ωστόσο η καλή ομάδα του Μαρτίνς έδειξε ότι πιστεύει στον εαυτό της. Το τελικό 2-2 και η διακύμανση του σκορ δείχνει την αυτοπεποίθηση του Ολυμπιακού που ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα στο φετινό Champions League κι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (69’ Μπενζιά), Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Γουίνκς, Ντέιβις, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Ντομπελέ (62’ Σισοκό), Έρικσεν, Σάντσες, Μόουρα (76’ Λαμέλα), Ντέλε Άλι (72’ Σον), Κέιν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected