Κύπελλο Ελλάδος

Ξεκίνημα με το δεξί στα επίσημα παιχνίδια για τη Βέροια (vid)

Μια “καθαρή” νίκη και με πρωταγωνιστή τον Αλμπέρτο Σιμόνι πήρε σήμερα ο ΝΠΣ Βέροια, που επικράτησε με 2-0 του Διαγόρα Ρόδου.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Λεβαδειακό.

Ο 22χρονος νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής ήταν ο πρωταγωνιστής της “Βασίλισσας” στο σημερινό παιχνίδι, καθώς με δύο δικά του γκολ (49′ και 59′) ήρθε η πρόκριση στον 4ο γύρο του θεσμού.

Μάλιστα, είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο στο 14ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον τραυματία Σκαθαρούδη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Βοσνιάδη, με πιο σημαντική στιγμή το δοκάρι του Μπαρμπαρούση στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την πρεμιέρα της φετινής Football League και συγκεκριμένα την Κυριακή 29/9 στο ίδιο γήπεδο.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Μούχαλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πολύζος (79’ Ζούρκος Ν.), Βεργώνης, Πέντα, Μεληκιώτης (73’ Χαντζάρας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (14’ λ.τ. Σιμόνι)

Διαγόρας Ρόδου : Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης (62’ Μανωλάκης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτση (69′ Αβατανέο), Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης

*φωτ. από τη σελίδα του ΝΠΣ Βέροια στο facebook

Το βίντεο με όλο το 90λεπτο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected