Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Διαγόρα ο Δημήτρης Δίντσης, αποκτήθηκε και ο Πρίφτης!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Δημήτρης Δίντσης, που ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον πρωταθλητή ΕΠΣ Θεσσαλίας, τον Διαγόρα Στεφανοβίκειου.

Ο 19χρονος (16/02/2000) Ημαθιώτης αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Θησέα Αγριάς, όπου ανήκε το τελευταίο εξάμηνο, καταγράφοντας συνολικά 6 συμμετοχές στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Προηγούμενη ομάδα του ήταν η ΑΕ Χαρίεσσας στην ΕΠΣ Ημαθίας (12 συμμετοχές στην Α Ερασιτεχνική στην αρχή της σεζόν 2018/2019 πριν μετακομίσει στη Μαγνησία) και 14 την περίοδο 2017/2018, μετά τη θητεία του στη Γ Εθνική με τον ΦΑΣ Νάουσα.

Την ίδια ώρα, ο Διαγόρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου (27/05/1991) τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας και παλαιότερα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Χανιά, Τύρναβο, ΑΕΛ και ΑΕ Πάφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Διαγόρας ανακοινώνει δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Τον έμπειρο 28χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη με πληθώρα συμμετοχών στη football league με ομάδες όπως ο Τύρναβος, τα Χανιά, η Αναγέννηση Καρδίτσας και τελευταία στην Γ΄Εθνική με την Ιεράπετρα.

Τον ταλαντούχο 19χρονο, υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Δίντση, που έπαιζε στο Θησέα το δεύτερο περυσινό εξάμηνο, και παλαιότερα στον ΦΑΣ Νάουσας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected