Κατηγορίες
Super League 1

“Έσπασε” το ρόδι με μια σούπερ εμφάνιση!

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε την Κυριακή (22/9) η ομάδα της ΑΕΛ απέναντι στην Ξάνθη, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, μία νίκη η οποία ήταν η πρώτη φετινή για τους «βυσσινί».

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, η ΑΕΛ έπαιξε τόσο όσο χρειάστηκε προκειμένου να φτάσει στη νίκη και ήταν καλύτεροι των Θρακιωτών οι οποίοι μετά από τρεις νίκες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα για την φετινή σεζόν.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκαν από νωρίς δυνατά και έψαξαν το γρήγορο γκολ απέναντι σε μία Ξάνθη η οποία κοίταζε πρώτα τα μετόπισθεν και όχι το πως θα απειλήσει. Κάτι που το πλήρωσε σε μία από τις λίγες στιγμές του πρώτου μέρους που είχαν οι Λαρισαίοι, ενώ το γρήγορο 2-0 έκρινε και το ματς υπέρ των γηπεδούχων. Η Ξάνθη τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λισγάρα.

Στο 20′ από λάθος του Κοβάσεβιτς, ο Ουάρντα πήρε την μπάλα, προχώρησε όσο χρειαζόταν και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Όμως στο 35′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε, ο Τερκί άθελά του βρήκε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας την στα δίχτυα. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα, ενώ στο 53′ η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των «βυσσινί» καθώς πέτυχαν το 2-0.

Ήταν το 53′ όταν από ωραία προσπάθεια του Νούνιτς από αριστερά και αλλαγή της μπάλας για τον Μιλοσάβλιεβιτς, σε φάση που η άμυνα της Ξάνθης πρόσεχε τον Ουάρντα, ο Σέρβος βγήκε απέναντι από τον Μπέντο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του. Το τρίτο γκολ της ΑΕΛ στο 83′ ήταν και το καλύτερο. Από μπαλιά του Σεσέροβιτς από τον χώρο του κέντρου ο Μπέρτος από τα δεξιά με ωραίο σουτ, πριν σκάσει η μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Μπέντο για το τελικό 3-0.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Καρανίκας (62′ Μπέρτος), Στάνκοβιτς, Κάτσε (84′ Χαλκιαδάκης), Μιλοσάβλιεβιτς (75′ Φατιόν), Σεσέροβιτς, Νούνιτς, Ουάρντα.

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Μπέντο, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ντίρεσταμ, Σόσα, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Εντουάρντο (37′ Ρενέλα), Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς (61′ Μαλεζάς), Στάρτζεον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected