Κατηγορίες
Basket

Νίκη στην παράταση για τον ΓΑΣ Βαφύρας

Την πρώτη νίκη στο κύπελλο σημείωσε ο ΓΑΣ Βαφύρας, που επικράτησε με 85-82 στην παράταση της ΑΚΕ Πιερίας.

Το παιχνίδι κύλισε με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στο προβάδισμα κατά την διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν πιο δυναμικά.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο Βαφύρας παρουσιάστηκε με δύο βασικές ελλείψεις στο σχήμα της, αυτές του Νίκου Ευαγγελόπουλου και του Θάνου Γερομιχαλού. Αυτό οδήγησε τον κόουτς Σαραπτσή να δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά σχήματα, καθώς και πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις του παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση.

«Είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση των παικτών μου. Προσπάθησαν όλοι πάρα πολύ. Παίξαμε ποιοτικό μπάσκετ κατά διαστήματα στην επίθεση, αλλά είχαμε και αρκετά κενά στην αμυντική μας λειτουργία που καλούμαστε να τα διορθώσουμε κατά το δυνατόν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι καινούριοι παίκτες μας δείχνουν να προσαρμόζονται και να βρίσκουν τους ρόλους τους στο παιχνίδι μας. Ήταν σημαντικές σήμερα οι απουσίες των guards μας. Ο Νίκος και ο Θάνος αποτελούν βασικά εργαλεία στην λειτουργία μας. Περιμένουμε και την ένταξη του Καραμπατάκη στο σύνολο ενώ αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί πιθανότατα και η τελευταία μας μεταγραφή, που θεωρούμε πως θα μας δώσει ακόμα μία σημαντική βοήθεια στην δύσκολη φετινή μας προσπάθεια» ήταν τα λόγια του κόουτς μας μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ. – Χατζημπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 16-19, 37-37, 54-45, 72-72 (κ.α.), 82-85.

ΑΚΕ Πιερίας (Ραΐσεβιτς): Προβατίδης, Κυπαρίσσης, Παπάς, Γκιουλμπασάνης 4, Ξαφένιας 32 (7), Αντωνίου 5 (1), Λυκίδης 22 (1), Ίτσιος 10 (1), Μπίνος, Πιτσιάβας 9 (1).

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σκέντος, Τσιμήτρης, Μπατζάκης 16 (1), Λαγαμτζής 8, Σιώκας 2, Στεφάνου 16 (2), Ντακαρέλας 11 (2), Στεφανίδης 21, Μαρινόπουλος 8, Ευαγγελόπουλος Ε. 3 (1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected