Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα κιτρινόμαυρα ο Κώστας Μητσόπουλος

Την απόκτηση του Κώστα Μητσόπουλου ανακοίνωσε ο Παλληνιακός.

Ο 26χρονος (16/01/1993) μεσοαμυντικός αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τον ΑΟ Υπάτου, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε ΑΕ Λευκίμμης, Τριγλία Ραφήνας, Χάρνοσαν (Σουηδία) και Ηλυσιακό.

Αναλυτικά :

“Ακόμη μία δυνατή μεταγραφή, με έναν ποδοσφαιριστή που έχει σημαντική εμπειρία από τη Γ’ Εθνική, ολοκλήρωσε σήμερα η ομάδα μας που έκανε δικό της τον Κωνσταντίνο Μητσόπουλο!

Ο 26χρονος άσος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έχει φορέσει τη φανέλα του Ηλυσιακού, της Τριγλίας Ραφήνας, της Λευκίμμης Κέρκυρας και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ήταν στον ΑΟ Υπάτου. Επίσης έχει αγωνιστεί και στη σουηδική Χάρνοσαν.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παλληνιακού ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος τόνισε: «Ήρθαμε πολύ γρήγορα σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παλληνιακού, γιατί με προσέγγισαν πολύ ωραία και μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι καλοί άνθρωποι. Ήρθα κι εγώ με τη σειρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που θα υποσχεθώ είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και μέσω της διάκρισης της ομάδας να επιτευχθούν και οι προσωπικοί μου στόχοι».

Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε στον Παλληνιακό και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected