Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα ημιτελικά Κατσάλη και Παρετζόγλου, προελαύνουν Χούμης και Νουχάκης στη Σωζόπολη

Η Σωτηρία Κατσάλη και η Νικολέτα Παρετζόγλου κάνουν ένα πολύ καλό τουρνουά στα Σκόπια και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του διπλού του Skopje Open U14, ενώ η Παρετζόγλου παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου και στο μονό, όπου έχει προκριθεί στα προημιτελικά.

Έχοντας κάνει δυο εντυπωσιακές νίκες ως τώρα, η Νικολέτα Παρετζόγλου πέρασε στην τελική 8άδα του Skopje Open, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Όπως αναφέρει το tennisnews, στον 1ο γύρο η Ελληνίδα παίκτρια απέκλεισε την Ana Mitevska με 6-0, 6-1 και στον 2ο γύρο κέρδισε την Forta Morina με 6-0, 6-2. Στα προημιτελικά θα έρθει αντιμέτωπη με την Iva Daneva, που βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό.

Η Σωτηρία Κατσάλη ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της, επικρατώντας της Aja Broqi με 6-2, 6-0, στον 2ο γύρο όμως τη σταμάτησε η κορυφαία του ταμπλό, Κύπρια, Κλειώ Μαρία Ιωάννου, με 6-1, 6-1.

Στο διπλό Κατσάλη και Παρετζόγλου κέρδισαν τις Ρουμάνες Maria Angela Gaspar και Patricia Alexandra Merghes με 6-3, 6-1 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά, όπου θα παίξουν με τη Ρωσίδα Maria Gabriel και την Ουκρανή Daria Maiboroda.

Αρκετές ελληνικές συμμετοχές είχαμε και στα ταμπλό των αγοριών. Ο Βίκτωρ Καλαϊτζής ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Σέρβο Nikola Radisic με 6-7 (2), 6-3, 6-2, όπως και ο Αχιλλέας Κουσαρίδης, που δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κύπριο Στυλιανό Παπαμιχαήλ, από τον οποίο ηττήθηκε με 4-6, 6-3, 6-2.

Στα προκριματικά, τόσο ο Αλέξανδρος Βασιλιάδης όσο και ο Γιάννης Αλεξανδρής, έφτασαν μια νίκη μακριά από την είσοδο στο κυρίως ταμπλό. Ο Βασιλιάδης κέρδισε τον Aleksandar Trifunovski με 6-1, 6-1 αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Marko Nikolic με 6-4, 6-2, ενώ ο Αλεξανδρής πέρασε με bye στον 2ο προκριματικό γύρο και εκεί ηττήθηκε από τον Hristiyan Bozhilov με 6-0, 6-2.

Προελαύνουν Χούμης και Νουχάκης στη Σωζόπολη

Οι Δημήτρης Χούμης και Γιώργος Νουχάκης πραγματοποιούν πολύ καλές πορείες στο Santa Marina Junior Cup U18 στη Σωζόπολη και εξασφάλισαν αμφότεροι από ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Ο Χούμης κέρδισε την Τρίτη τον Ivailo Dechev με 6-1, 6-1 και την Πέμπτη έδωσε ένα πολύ δυνατότερο τεστ με τον Mihael Mihaylov, για να το ξεπεράσει κι αυτό, επικρατώντας με 6-1, 4-6, 6-2. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν ακόμα αθλητή από τη Βουλγαρία, τον Vasil Dimitrov, που βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό.

Εξαιτίας της βροχής που ανέβαλλε αρκετούς αγώνες την Τετάρτη, ο Νουχάκης πήρε δυο προκρίσεις μέσα σε λίγες ώρες την Πέμπτη. Πρώτα κέρδισε τον Βούλγαρο Dragomir Draganov, No.7 στο ταμπλό, με 4-6, 6-4, 6-3, ενώ αργότερα απέκλεισε και τον Ρώσο Yakov Zhornist με 6-7 (9), 6-3, 6-2, σε ακόμα ένα δύσκολο ματς.

Σήμερα ο Νουχάκης θα διεκδικήσει μια θέση στην τελική 4άδα της χωμάτινης διοργάνωσης της Grade 5 κατηγορίας της Βουλγαρίας, με αντίπαλο τον Βούλγαρο Dian Nedev, που βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό.

Στο διπλό, οι Χούμης και Νουχάκης κέρδισαν τους Mihael Mihaylov και Mert Ramadan με 5-7, 7-5, 13-11 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου θα αναμετρηθούν με τους Ρουμάνους Andrei Figaru και Dragos Petre Popeanga.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected