Κατηγορίες
Super League 2

Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα το πρώτο ματς της Football League

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς της πρεμιέρας της φετινής Football League, ανάμεσα στον Ιωνικό και τα Τρίκαλα.

Οι δύο ομάδες ουσιαστικά…φοβήθηκε η μία την άλλη και οι φάσεις που καταγράφηκαν μπροστά στις δύο εστίες, ήταν ελάχιστες.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο στο Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας, οι “κυανόλευκοι” και οι “κυανέρυθροι” προσπάθησαν στο πρώτο μέρος να επιβάλουν το ρυθμό τους, χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις. Οι Κουρεπίνης και Ζαρόπουλος δεν είχαν πολλή…δουλειά στο διάστημα αυτό, ενώ ο Περικλής Αμανατίδης αναγκάστηκε να αλλάξει τα αγωνιστικά του πλάνα λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν ο Άγγελος Βέρτζος ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Οικονομόπουλο.

Στο δεύτερο 45λεπτό, ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 53′ απείλησε σοβαρά, όταν την κεφαλιά του Ιωάννου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζαρόπουλος.

Στο 62΄ο Τεγούσης σούταρε δυνατά, με τον πορτιέρο του ΑΟΤ να αποσοβεί και πάλι, στην τελευταία ουσιαστικά καλή στιγμή μπροστά στις δύο εστίες.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο σκορ και να κατακτούν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα της Football League.

Συνθέσεις

Ιωνικός : Κουρεπίνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μουστάκης, Παπατζίκος, Ιωάννου, Φουρλάνος (80′ Γκούφας), Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλλέργης, Μάναλης (63′ Ντάγκρας), Κρητικός

Τρίκαλα : Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Βέρτζος (40′ λ.τ. Οικονομόπουλος), Τεγούσης, Άλεκσιτς, Σταματής (87′ Ελευθεριάδης), Πελάεθ (70′ Λώττας), Γρηγορόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαγεωργίου, Ντόσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected