Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ούτε στο Σέφιλντ σταμάτησε το…τρένο της Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ, εκμεταλλευόμενη μια τεράστια γκάφα του γκολκίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πέρασε με το διπλό (0-1) και έκανε το 7×7 συνεχίζοντας ασταμάτητη στην κορυφή της Premier League.

Το «Μπράμαλ Λέιν» έκρυβε κινδύνους για τη Λίβερπουλ που σε επίπεδο Premier League δεν είχε φύγει νικηφόρα ποτέ από εκεί. Οι «Κόκκινοι» για άλλη μια φορά δυσκολεύτηκαν αφάνταστα στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά έχοντας και την τύχη με το μέρος τους κατάφεραν να φύγουν με το διπλό (0-1) χάρη στο γκολ του Βαϊνάλντουμ και στο τεράστιο λάθος του γκολκίπερ των «Λεπίδων», Χέντερσον και να κάνουν το 7×7, συνεχίζοντας την ασταμάτητη πορεία τους στην κορυφή. Μάλιστα αν λάβουμε υπόψη και την περσινή σεζόν, η σημερινή ήταν η 16η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Κλοπ στην Premier League!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από το πρώτο μέρος έδειχνε… σκληρό καρύδι. Μπορεί η Λίβερπουλ να έφτασε κάποια στιγμή την κατοχή στο 76%, ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει απέναντι στις πολύ καλά οργανωμένες «Λεπίδες» που έπαιζαν με μαχητικότητα και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Χέντερσον, Μπάσαμ, Στίβενς, Μπάλντοκ, Έγκαν, Ο’Κόνελ, Φλεκ, Νόργουντ (77′ Κλαρκ), Λάντστραμ, Ρόμπινσον (60′ Μουσέ), ΜακΜπέρνι

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αντριάν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (63′ Οριγκί), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ (94′ Τσάμπερλεϊν), Φιρμίνο (87′ Μίλνερ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected