Κατηγορίες
Super League 2

Μεγάλο διπλό του Καραϊσκάκη στη Δράμα!

Σπουδαίο αποτέλεσμα στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 για τον Καραϊσκάκη, που πέρασε από την έδρα της ιστορικής Δόξας Δράμας με 2-3.

Οι παίκτες του Αποστόλη Χαραλαμπίδη ήταν πιο επικίνδυνοι επιθετικά καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, και ακόμη και όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο βρήκαν τρόπο να φτάσουν στη νίκη. Ο Καραϊσκάκης μπήκε καλά στο ματς, και στο 12ο λεπτό, ο Ψιάνος εκτέλεσε το φάουλ, όμως η κεφαλιά που πήρε ο Καραγιαννίδης έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά μετά, ο Κυβελίδης έκανε ωραία προσπάθεια στην περιοχή της Δόξας, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση όπως θα ήθελε.

Στο 21ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, όταν ο Καραϊσκάκης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Καπίας, που αν και αμυντικός έχει εξαιρετικές εκτελέσεις, ανέλαβε το χτύπημα, όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη, σταματώντας στο οριζόντιο δοκάρι του Μένκα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν ένα λεπτό μετά, με τον Αργυρόπουλο να πιάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής, που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 31′, από εκτέλεση φάουλ του Κόντου, ο Καψάλης με κεφαλιά, σημάδεψε πάλι έξω από τα δοκάρια του Μέλκα.

Ο Καραϊσκάκης ήταν πιο απειλητικός προς την εστία του Μένκα, και τελικά ήταν και αυτός που βρήκε το πρώτο γκολ στο ματς. Όπως και στην περίπτωση του Καπία, έτσι και το γκολ προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Ψιάνο στο 38ο λεπτό, με ωραίο χτύπημα να μην αφήνει περιθώρια στο Μένκα, γράφοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, όμως ο Κόντος ένα λεπτό μετά δεν μπόρεσε να νικήσει το Μέλκα.

Ο Καραϊσκάκης έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, και να πάει με δύο γκολ προηγούμενος στα αποδυτήρια, στο 45ο λεπτό, όταν ο Χατζηστραβός βγήκε φάτσα με το Μένκα, όμως το πλασέ του έφυγε λίγο δίπλα από την εστία της Δόξας.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Ανυφαντάκης) : Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Κουκόλης (16′ λ.τρ. Μαρκοπουλιώτης), Καψάλης, Πλέγας (46′ Ρόβας), Κόντος, Αργυρόπουλος (77′ Παρασκευάς), Ιωαννίδης, Κρητικός, Αποστολίδης

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης) : Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Μέτσε, Γυφτοκώστας (69′ Βλάχος), Ψιάνος, Κυβελίδης (83′ Κούστα), Χατζηστραβός, Τσούτσης (76′ Καψάλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected