Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλητές στη Μυτιλήνη οι Κυπριώτης και Ξυλάς

Οι Βαγγέλης Κυπριώτης (φωτ) και Γιάννης Ξυλάς αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στη Μυτιλήνη.

Στον τελικό του μονού θα αναμετρηθούν οι Ξυλάς και Κωνσταντίνος Ράπτης, ενώ στον τελικό του μονού κοριτσιών πέρασε η Δήμητρα Παύλου.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Παύλου, Νο.1 στο ταμπλό του μονού κοριτσιών στη διοργάνωση της Grade 5 κατηγορίας της ITF, κέρδισε την Ρουμάνα Maria Sara Popa με 7-5, 6-2. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει μια άλλη Ρουμάνα, την Ana Dinu, που κέρδισε την Στυλιανή Ρουσσοπούλου στον άλλον ημιτελικό με 7-6 (4), 6-0.

Στο μονό των αγοριών ο τίτλος θα πάει σε ελληνικά χέρια, καθώς στον τελικό θα αναμετρηθούν οι Γιάννης Ξυλάς και Κωνσταντίνος Ράπτης. Ο Ξυλάς απέκλεισε τον Ισραηλινό Eduardo Cohen με 6-3, 6-3, ενώ ο Ράπτης κέρδισε σε έναν συναρπαστικό αγώνα τον Φίλιππο Αστρεινίδη, με 2-6, 6-3, 7-6 (4).

Ο Ξυλάς κέρδισε ήδη έναν τίτλο, στο διπλό αγοριών, με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Κυπριώτη. Οι δυο αθλητές κέρδισαν στον ελληνικό τελικό τους Ράπτη και Φίλιππο Ζαχιώτη, με 6-2, 3-6, 11-9.

Στο διπλό των κοριτσιών, τη 2η θέση κατέλαβαν οι Ρουσσοπούλου και Βάλια Σαμαρά, που ηττήθηκαν στον τελικό από την Ολλανδέζα Warda Ait El Bachir και την Τουρκάλα Elif Albayrak, με 4-6, 6-4, 10-7.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected