Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρώτο τρίποντο στη Γ Εθνική με Χατζησάββα και Δελαπόρτα! (vid)

Με γκολ των Χατζησάββα και Δελαπόρτα, η Ρόδος επικράτησε με 2 – 0 του Παναρκαδικού και πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των βαθμών μιας και ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Τρίπολης ήταν πειθαρχημένη αγωνιστικά σε όλη την διάρκεια.

Παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ, δεν παράτησε σε καμία στιγμή το παιχνίδι και συνέχισε να αγωνίζεται με στόχο να πετύχει έστω ένα γκολ.

Η διαφορά στην ποιότητα των ρόστερ όμως ήταν εμφανής με τα «ελάφια» να υπερέχουν ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδος : Πίτκας, Κανταρτζής, Σούλης, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ, Δελαπόρτας (78’ Κλιγγόπουλος), Μπουντόπουλος (87’ Βουργουντζής), Χατζησάββας (90’ Σταυλάς), Γιόνδης, Ραχήμ (67’ Μπίσα)

Παναρκαδικός : Ζαχάρης, Νάνος, Μπινώρης, Τρέσα (70’ Δ. Λυμπερόπουλος), Τσιώλης, Στρέμπας, Διαμαντόπουλος, Στασινόπουλος, Γιουκούδης, Κοντογιαννόπουλος (61’ Ν. Λυμπερόπουλος), Μπάρδος (54’ Αντωνόπουλος, 86’ Καπετανάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected