Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά

Σπουδαίο διπλό του Κεραυνού στην Αλεξανδρούπολη

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η “σταχτοπούτα” Ένωση Αλεξανδρούπολης γνώρισε την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον πιο έμπειρο Κεραυνό Πέρνης.

Ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Χατζηκυριάκου να δίνει προβάδισμα στον Κεραυνό στο 23ο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με τον Τσορτανίδη όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη πίεσε στα τελευταία λεπτά, ανεβάζονταςι την απόδοση της, όμως από ένα λάθος της άμυνας, ο Κυριακόπουλος κατάφερε να δώσει το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του Κεραυνού.

Συνθέσεις

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Συνονινός, Ευαγγελίδης, Τσορτανίδης (60’ λ.τ. Δορουγιδένης), Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης (80’ Παπαδάκης), Αμπραχαμιάν, Νάζης, Ευθυμιάδης (75’ Μαρασλής), Παπαοικονόμου (46’ Σιμτζάκης).

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαρκάκης (75′ Μελισσόπουλος), Καλτσάς, Κωνσταντάρας, Τοπάλ, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας (81′ Παπαδόπουλος), Μαλαμίδης, Λαζαρίδης, Τζιβανόπουλος (68′ Κυριακόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected