Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Και οι τρεις Ημαθιώτες ρέφερι στους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής στη Super League 1! Έλληνας ο ρέφερι στο Άρης – Ολυμπιακός

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές των αγώνων της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι ο 4ος διαιτητής στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ (5/10, 19.30), στον οποίο διαιτητική τριπλέτα θα είναι οι Κουμπαράκης (Θράκης), Απτόσογλου (Αθηνών) και Μπαλτάς από την Αχαΐα.

Ο Δημήτρης Μαλούτας ορίστηκε για πρώτη φορά φέτος στη Super League 1 και συγκεκριμένα ως τέταρτος διαιτητής στον αγώνα του ΝΠΣ Βόλος με τον Ατρόμητο (6/10, 15.00), τον οποίο θα διαιτητεύσουν οι Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Φωτόπουλος (Αθηνών) και Μαυρουδής (Ηρακλείου).

Στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Πανιώνιος, η ΚΕΔ επέλεξε για πρώτο βοηθό τον Γιάννη Καραγκιζόπουλο από την Ημαθία, με διαιτητή τον Θανάση Σέζο από το Κιλκίς και δεύτερο βοηθό τον Νίκο Σάββα από τις Σέρρες.

Τέλος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, η Επιτροπή επέλεξε Έλληνα διαιτητή και συγκεκριμένα τον Γιώργο Τζοβάρα από τη Φθιώτιδα και βοηθούς τους Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Ανδρέας Μεϊντάνης (Αχαΐας).

δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected