Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο Ζάκυνθο ο Δημήτρης Υψηλός

Σε άλλη μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Τσιλιβή, καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Υψηλό.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται καλά τόσο ως σέντερ φορ, όσο και ως εξτρέμ και θα δώσει πολύτιμες λύσεις στον σύλλογο του Πλάνου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πέρσι ήταν στα Τρίκαλα, ενώ έχει περάσει και από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, τον Εδεσσαϊκό , τον Καμπανιακό , τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και το Στρατώνι.

Θα αποτελέσει άλλη μια ποιοτική προσθήκη για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Ζακύνθου, οι οποίοι ικανοποίησαν κόντρα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως αλλά δεν σταματούν να δυναμώνουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η μάχη της παραμονής συνεχίζεται για τους παίκτες του Πέτρου Τσούκλη που έβγαλαν αντίδραση την περασμένη Κυριακή μετά από την ήττα από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και δείχνουν ότι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Επίσης θετικά εντυπωσίασε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως ο Θοδωρής Βερνάρδος που ήταν ένας από τους κορυφαίους, ενώ σταθερή αξία ήταν και ο δικός μας Στέλιος Λιβέρης. Ο έμπειρος Ζακυνθινός άσος είχε εξαιρετική απόδοση στον αγώνα και βοήθησε ώστε η ομάδα του να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected