Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δραματικό σε εξέλιξη ματς στους Αγίους Αναργύρους!

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άγιοι Ανάργυροι και Πανθηραϊκός στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Σαντορίνης παρότι ήθελε να σημειώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και να διατηρηθεί στην κορυφή ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα δεν τα κατάφερε ούσα επηρεασμένη από τις απουσίες των Βαλαβανόπουλου, Κόντι και Τσόπελα.

Όσον αφορά τους Αγίους, παρότι προηγήθηκαν δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ αφού δέχτηκαν στην επανάληψη πίεση από τους Κυκλαδίτες, με αποτέλεσμα να μην πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.

Η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου που φωνάζει για τη φάση του 1-1 θεωρώντας ότι ο σκόρερ Νομικος έκανε επιθετικό φάουλ έφτασε τους 2 βαθμούς. Από την άλλη, ο Πανθηραϊκός μετά από 3 ματς βρίσκεται στην κορυφή με επτά πόντους.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Μπέκος, Κατσάρας, Πιπίνης, Μαυρομματάκης, Τουλουβασίλης, Σταύρου (56′ Γεωργαντώνης), Σεχολάρι (90+1 Ανδρέου), Καμπόσος (85′ Τσερκώνης), Αρβανιτάκης.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Λούκας (84′ Νομικός), Παληγεώργος, Κορέτα, Κορακιανίτης (57′ Ντούνιας), Περιάλης (47′ Παπασάββας), Μαναριώτης (89′ Γκίκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected