Κατηγορίες
Super League 2

Και νέα αφαίρεση βαθμών για την Κέρκυρα!

Διψήφιο αριθμό έχουν συμπληρώσει οι προσφυγές κατά της ΠΑΕ Κέρκυρα.

Οι νησιώτες αναμένεται άμεσα, ίσως και εντός της ημέρας να μάθουν και επίσημα τους βαθμούς που θα τους αφαιρεθούν. Να σημειωθεί ότι οι νησιώτες έχουν ήδη ένα -3 αφού δεν πέρασαν το δεύτερο στάδιο επιτήρησης.

Η τελευταία χρονικά προσφυγή κατατέθηκε από τον Τάσο Βενέτη (φωτ). Ο πρώην παίκτης των Φαιάκων και τεχνικός διευθυντής την τελευταία διετία κινήθηκε κι αυτός νομικά για να διασφαλίσει τα οφειλόμενα που «τρέχουν» από την εποχή που φορούσε ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Δ πρέπει να θεωρείται η αφαίρεση βαθμών για τις οφειλές προς τον Κωστάκη Αρτυματά. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, αφού ο Κύπριος δεν δέχθηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε η νέα διοίκηση των «κυανέρυθρων».

Πλην του Αρτυματά, οι ιθύνοντες προσπαθούν ακόμα να διακανονίσουν τις οφειλές άλλων εννιά πρώην ποδοσφαιριστών τους, για τις οφειλές των οποίων έχουν ενεργοποιηθεί ποινές αφαίρεσης βαθμών.

Όπως αναφέρει το Sportime, πρόκειται για τους Σιόντη, Αντέτζο, Μυτίδη, Αθανασόπουλο, Σ. Κρητικό, Βέρτζο, Κούρο, Αποστολίδη και Κολοβούρη.

Επίσης, η προσφυγή που έχει καταθέσει εις βάρος της ΠΑΕ και ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος πέρυσι ήταν για δύο μήνες στον πάγκο των «Φαιάκων», δεν συζητήθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, καθώς αμφότερες οι πλευρές ήταν απούσες.

Δεν μπήκαν χρήματα

Αρκετοί από τους προαναφερθέντες, μέσω του ΠΣΑΠ είχαν συμφωνήσει να πάρουν κάποια χρήματα, δίνοντας διορία μέχρι την περασμένη Παρασκευή και να δώσουν παράταση στην επιβολή ποινών, αλλά οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι χρήματα δεν μπήκαν. Αν δεν μπουν και σήμερα, αρκετοί θα ακολουθήσουν το δρόμο του Αρτυματά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected