Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Παγωμάρα” στην Αργεντινή, έχασε τη ζωή του ο Ezequiel Esperon!

Ο 23χρονος Ezequiel Esperon πέθανε μετά από πτώση από μια βεράντα του 6ου ορόφου!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μπουένος Άιρες, ο θάνατος του έγινε γνωστός μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο Zubizarreta στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχασε την ισορροπία του σε ένα κιγκλίδωμα που δεν είχε κλείσει σωστά και έπεσε κάτω από το βάρος του.

Η τραγωδία συνέβη λίγο πριν από τις 3 το πρωί την Κυριακή στη γειτονιά του Villa Devoto στο Μπουένος Άιρες, σε ένα διαμέρισμα όπου βρέθηκε με φίλους.

Ο Esperon ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία με τους All Boys του Μπουένος Άιρες πριν από τη μεταγραφή του στη βραζιλιάνικη Sport Club Internacional που εδρεύει στη νότια πόλη Porto Alegre.

Η τελευταία του ομάδα ήταν η μεξικανική πλευρά του Atlante de Mexico, όπου έπαιξε 12 παιχνίδια και είχε αγωνιστεί στο τελευταίο του παιχνίδι, στην ήττα με 1-0 στην Tijuana.

Τους τελευταίους επτά μήνες ήταν χωρίς ομάδα.

Η Atlante έγραψε ανέφερε :

“Λυπούμαστε βαθιά για το θάνατο του Ezequiel Esperon. Μια αγκαλιά στον Ουρανό. ”

Οι All Boys πόσταραν τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μαζί με μια εικόνα του αθλητή: “Όλοι είναι βαθιά λυπημένοι από το θάνατο του Ezequiel Esperon. Τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένειά του, τα αγαπημένα πρόσωπα και τους φίλους”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected