Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Βομβαρδισμός” στη Βαρκελώνη, γκολάρα ο Μέσι! (vid)

Χάρη σε ένα εκρηκτικό οκτάλεπτο (27′-35′) όπου πέτυχε 3 γκολ, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα της Σεβίλλης με 4-0 εντός έδρας και «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση, στο -2 από την Ρεάλ.

Οκτώ λεπτά ήταν αρκετά για την Μπαρτσελόνα! Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε σκόραρε τρεις από το 27′ έως το 35′ «καθαρίζοντας» το παιχνίδι με την Σεβίλλη, την οποία κέρδισε με το τελικό 4-0 για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Επιστροφή στα γκολ για τον Λιονέλ Μέσι, που άνοιξε… λογαριασμό για φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τους «μπλαουγκράνα» να φτάνουν στην 3η διαδοχική τους νίκη και να δείχνουν ότι επανέρχονται στα «γνωστά» τους στάνταρ.

Το σκορ στο «Καμπ Νόου» άνοιξε στο 27′ ο Λουίς Σουάρες με εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Βιδάλ με προβολή έκανε το 2-0. Στο 35′ ο Ντεμπελέ με υπέροχη ατομική ενέργεια έγραψε το 3-0 με πλασέ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λιονέλ Μέσι στο 78′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, επιστρέφοντας στα γκολ μετά από 134 ημέρες. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω των αποβολών των Ντεμπελέ (88′) και Αραούχο (89′).

Έτσι η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 16 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την 1η Ρεάλ, ενώ η Σεβίλλη παρέμεινε στην 6η θέση με 13 βαθμούς.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Τοντιμπό (73′ Αραούχο), Σεμέντο, Σέρζι Ρομπέρτο, Βιδάλ (70′ Ράκιτιτς), Αρτούρ (65′ Μπουσκέτς), Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ, Μέσι, Λουίς Σουάρες

Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Βάτσλικ, Ντιέγκο Κάρλος, Καρίσο, Ρεγκιλόν, Χεσούς Νάβας, Φερνάντο, Μπανέγα, Ολιβερ Τόρες (46′ Ζορδάν), Οκάμπος, Νολίτο (46′ Μουνίρ), Ντε Γιονγκ (65′ Τσιτσαρίτο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected