Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

“Γκραν-γκινιόλ” ματς στη Χαλκιδική, η…μπίλα στο “Χ”

Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε ο Εδεσσαϊκός από την Καλλικράτεια έπειτα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Όπως ακριβώς και στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, οι «τριαινοφόροι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο δεχόμενοι αυτή τη φορά δύο τέρματα, ωστόσο, αντέδρασαν και κατάφεραν να φύγουν με τον πολύτιμο βαθμό.

Όπως αναφέρει το Pellasports, το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Καλλικράτεια, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Τότσκα μόλις στο 2’, ενώ ακριβώς στα μισά του α’ μέρους ο Δαγκούλης με ατομική προσπάθεια έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Χαλκιδικής.

Ο Εδεσσαϊκός μπήκε εκ νέου στο ματς σε κομβικό χρονικό σημείο μειώνοντας με τον Τσολακίδη στο 45’. Το ματς έφερε στα ίσια ο Μάνιος στο 63’ εκμεταλλευόμενος λάθος του Κριτσιάνη και πλασάροντας εύστοχα αφού έγινε ο τελευταίος αποδέκτης της μπάλας στην αντεπίθεση του Εδεσσαϊκού.

Η Καλλικράτεια θα μπορούσε να επανακτήσει το προβάδισμα στο 69’ όμως ο Προβατίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Εδεσσαϊκού.

Συνθέσεις

ΠΟ Ν. Καλλικράτειας (Δημήτρης Κάλφας): Συλλέκτης, Κοσμίδης, Τριανταφυλλίδης (50’ Κριτσιάνης, 77’ Χατζηιγνατιάδης), Δαγκούλης, Κύρκου, Αποστόλου, Ξανθόπουλος, Κουκουλέκης, Τότσκα (60’ Προβατίδης), Σουλίδης, Παπαπακωνσταντίνου.

Εδεσσαϊκός (Πάρης Ζουμπούλης): Βασιλειάδης, Μαυρόπουλος (81’ Πούπης), Αβραμίδης, Χαραβητίδης, Κιόρτσης, Καρατζάογλου, Τούφας (78’ Καραδήμος), Παπουτσίδης (86’ Σφέτκος), Τσολακίδης), Μάνιος, Παντελίδης (59’ Πασσαλής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected