Κατηγορίες
Αθλήματα

“Έσπασε το ρόδι” ο Ιωνικός!

O Ιωνικός ΝΦ κέρδισε τον Φαίακα με 24-21 στην 4η αγωνιστική της Handball Premier και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και τους πρώτους δύο βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και κράτησαν σταθερό ρυθμό στην επίθεση, καθώς βρισκόταν μπροστά στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα του Παπακώστα φαίνεται ότι εφάρμοσε το πλάνο της σε άμυνα, αφού δεν άφησε τον Φαίακα να ξεπεράσει τα 9 γκολ στα πρώτα 30’.

Όπως αναφέρει το e-handball, οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι διαθέτουν τα ψυχικά αποθέματα αλλά και την πυγμή να αντιμετωπίσουν στα ίσια τους Κερκυραίους και να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν πολύ κοντά στο σκορ, με τον Ιωνικό να μην δίνει πάτημα στις προσπάθειες του Φαίακα.

Κορυφαίος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Λιόλιος με 6 γκολ, για ακόμα μία φορά, ενώ λύσεις στην περιφέρεια έδωσαν και οι Αϊβαλιώτης (5 γκολ) και Αντωνόπουλος (4 γκολ). Σημαντική η συνεισφορά και του τερματοφύλακα Συγγάρη, ο οποίος κράτησε το σκορ του Φαίακα στα 21 γκολ.

Από την άλλη, η ομάδα του Φαίακα δεν παρουσιάστηκε με όλες της τις δυνάμεις στην αρχή του παιχνιδιού. Ο Κουλούρης έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, αποκρούοντας σουτ σε κομβικά σημεία του αγώνα, κρατώντας κοντά στο σκορ τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυναμικά, όμως ο Ιωνικός δεν «συγχώρεσε» τα λάθη των φιλοξενούμενων στην επίθεση. Οι Χερουβείμ και Χάλαρης πέτυχαν από 4 γκολ έκαστος και ακολούθησαν οι Μάτοβιτς και Τσαμουρίδης με 3 γκολ αντίστοιχα.

Πεντάλεπτα: 2-2, 5-3, 7-4, 8-5, 9-7, 13-9 (ημχ.), 14-10, 16-11, 20-14, 21-17, 22-19, 24-21

Ιωνικός (Παπακώστας): Τσακνής, Βαρής 2, Αϊβαλιώτης 5, Αργυράκης, Μπούτος Π, Αποστολίδης 3, Ζαχάρης 1, Κρητικός, Αντωνόπουλος 4, Συγγάρης, Μπούτος Ε., Μαντζόπουλος, Λιόλιος 6, Μαυροφρύδης, Τσάτσας 3, Μπουλούμπασης

Φαίακας (Ριγανάς): Κατσακιώρης, Τζούκας, Δούγιας 2, Βλαχόπουλος, Δέσπος 1, Κουλούρης 1, Μάτοβιτς 3, Κόντης 2, Τσαμουρίδης 3, Χερουβείμ 4, Δέλλης, Πίτος, Χάλαρης 4, Γιαννακόπουλος, Κορακιανίτης 1, Καραγκιοζίδης

Δίλεπτα: 8-9, Πέναλτι: 5/8- 3/3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected