Κατηγορίες
Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική “πεντάρα” της Δόξας επί του Ορφέα Ξάνθης

Δείχνοντας διάθεση και επιθετική πολυφωνία, η Δόξα Δράμας επικράτησε με 5-0 του Ορφέα Ξάνθης σε φιλικό στο γήπεδο Φωτολίβους το απόγευμα της Κυριακής.

Βέβαια τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο κατηγορίες, αφού η Δόξα είναι στην Super League 2 ενώ ο Ορφέας, που είχε ρεπό αυτήν την εβδομάδα, στην Γ’ Εθνική.

Για τους Δραμινούς δυο γκολ πέτυχε ο Ιωαννίδης (35′ πεν., 57′) και από ένα οι Κόντος (4′), Κρητικός (64′ πεν.) και Σαμπανίδης (85′), ενώ χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες με τον Ρούφο να αναδεικνύεται από τους κορυφαίους της ξανθιώτικης ο,άδας.

Από την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη έλειψαν οι Ενγκόνγκα (υποχρεώσεις με την εθνική της Ισημερινής Γουινέας), Παπαϊωάννου (ενοχλήσεις στον ώμο), ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Γουϊνεϊ, Τάσιος, Ρούτσης.

το φιλμ του αγώνα στο thrakisports

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα (60΄ Ηλιάδης), Σιώπης (77΄ Αυλωνίτης), Παπαργυρίου (54΄ Αναστασίου), Καψάλης (75΄ Κουκόλης), Μαρκοπουλιώτης (71΄ Παρασκευάς), Πινδώνης (54΄ Πλέγας), (Αργυρόπουλος (54΄ Οικονόμου), Χάμοντ (71΄ Περέγιο), Κόντος (60΄ Αποστολίδης), Ρόβας (54΄ Κρητικός), Ιωαννίδης (60΄ Σαμπανίδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακί Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάν Ογλού, Τσέκος, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Ζιγκολάρι, Ξαντινίδης, Κουκουρίκος, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι Ερντέμ, Π. Βουλγαρίδης, Β. Βουλγαρίδης, Βρίγκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected