Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας στη FSV Φραγκφούρτης!

O γεννηθείς το 2005 Δημήτρης Διαμαντίδης, ανήκει από τη νέα σεζόν, στην ομάδα U15 της γερμανικής FSV FRANKFURT και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Regionalliga Sued.

Όπως αναφέρει το Football Academies, ο Δημήτρης είναι τερματοφύλακας και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας στην Καστοριά.

Πριν 5 χρόνια η οικογένειά του μετακόμισε στην Φρανκφούρτη για επαγγελματικούς λόγους και ο πιτσιρικάς συνέχισε εκεί την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, τόσο ο πατέρας του Βασίλης, όσο και ο παππούς του, ήταν επίσης τερματοφύλακες στην ομάδα της Καστοριάς.

Φέτος το καλοκαίρι τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων (Mainz και Hoffenheim), όμως μαζί με την οικογένειά του, αλλά και τον επίσημο ατζέντη του Αχιλλέα Χατζηνικολάου, αποφάσισαν να μεταγραφεί στην FSV Frankfurt, διότι η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της γερμανικής αυτής ομάδας, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και σίγουρα η εξέλιξή του θα είναι η ανάλογη!

Ο 14χρονος είναι μέλος της Μικτής ομάδας του κρατιδίου της Εσσης, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην προπαίδων της Εθνικής Γερμανίας για αξιολόγηση.

Στο Σαββατιάτικο αγώνα του στην Καλσρούη το παρόν έδωσε και ο εκπρόσωπός του Αχιλλέας Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας του 14χρονου για την πρόοδό του.

loading...
error: Protected