Αθλήματα

Στους ισχυρούς της κλήρωσης η ΑΕΚ, στο δεύτερο γκρουπ ο Αερωπός Έδεσσας

Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής στην Βιέννη θα διεξαχθεί στις 12:00 η κλήρωση για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ, όπου θα πάρουν μέρος «32» ομάδες.

Η ΑΕΚ –φιναλίστ του τροπαίου το 2018- βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών και μάλιστα είναι τοποθετημένη στην 4η θέση πίσω από την κάτοχο CSM Bουκουρεστίου, την κάτοχο του 2018 Ποτάισα Τούρντα (Ρουμανία) και την περσινή φιναλιστ Μαδέιρα (Πορτογαλία).

Ο Αερωπός Έδεσσας Μan Dynamic είναι στο Β’ γκρουπ δυναμικότητας και χρειάζεται να έχει την τύχη με το μέρος του για να κληρωθεί έναν βατό αντίπαλο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 16-17 και 23-24 Νοεμβρίου 2019.

Α’ γκρουπ δυναμικότητας

ΑΕΚ (Ελλάδα), CSM Bουκουρεστίου, Ποτάισα Τούρντα (Ρουμανία), Μαδέιρα (Πορτογαλία), Βάλουρ (Ισλανδία), Νέβα (Ρωσία), Ντιφερντάζ (Λουξεμβούργο), Μπίστριτσα (Σλοβακία), Γκρακάνικα (Βοσνία), Χάλντεν (Νορβηγία), Ντόνμπας (Ουκρανία), Ζελέσνιτσαρ (Σερβία), Τέχνιεκ (Ολλανδία), Χάσρον (Ισραήλ), Μπεικόζ (Τουρκία) και η Ντίκεν (Φινλανδία).

Β΄ γκρουπ δυναμικότητας

Αερωπός Έδεσσας Μan Dynamic (Ελλάδα), Βογκόσκα (Βοσνία), Μασέκα (Λευκορωσία), Μπρέγκεντς (Αυστρία), Κάρβινα, Βέσελι, Ντούκλα (Τσεχία), Ντόμπελε (Λετονία), Γκρανίτας, Αζουόλας (Λιθουανία), Ντράμεν (Νορβηγία), Βίκτορ (Ρωσία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Βερν (Ελβετία), Αλίνγκσας (Σουηδία), Οδησσός (Ουκρανία)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected