Αθλήματα

Στους “32” του Λας Βέγκας ο Περβολαράκης!

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ζευγάρωσε τις νίκες του στο Λας Βέγκας και προκρίθηκε στους “32” καλύτερους του Las Vegas Tennis Open.

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ούτε σ’ αυτόν τον αγώνα του, ο Περβολαράκης επιβλήθηκε του Aμερικανού Alex Kobelt με 6-1, 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό του Las Vegas Tennis Open των 50.000 δολαρίων.

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος Έλληνας τενίστας είχε δώσει και έναν προκριματικό αγώνα στο Challenger του Λας Βέγκας, στον οποίο είχε κερδίσει τον Jordan Sauer με 6-2, 6-0.

Όπως αναφέρει το tennisnews, σήμερα έχασε 4 game από τον Kobelt, τον οποίο κέρδισε μέσα σε 57 λεπτά. Έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, καθώς κέρδισε τους 21 από τους 26 πόντους στα πρώτα του σερβίς, τους 11 από τους 15 στα δεύτερα, δεν απειλήθηκε με break point και “έσπασε” 4 φορές το σερβίς του 22χρονου Αμερικανού.

Στον 2ο γύρο του Las Vegas Tennis Open, ένα πολύ δυνατότερο τεστ περιμένει τον Περβολαράκη, που θα έρθει αντιμέτωπος με τον Jack Sock. O Sock τώρα βρίσκεται στο Νο.217 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι στο Νο.13 του ταμπλό του Λας Βέγκας, αλλά πρόκειται βεβαίως για έναν πρώην Top 10 τενίστα, πριν 2 χρόνια μόλις Νο.8 στον κόσμο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected