Αθλήματα

Δεν κατάφερε την πρόκριση στα προημιτελικά ο Μιχάλης Περβολαράκης

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα απέναντι στον δυνατό Marcos Giron. Παρά την προσπάθεια του στο 2ο σετ, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στον Αμερικάνο μένοντας τελικά εκτός 8άδας στο Challenger του Λας Βέγκας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, το πράγματα φάνηκαν δύσκολα εξ αρχής για τον Μιχάλη Περβολαράκη, που έπεσε πάνω στον πολύ καλό Marcos Gioron Νο.3 του ταμπλό και Νο. 127 στον κόσμο, γνωρίζοντας την ήττα σε 1 ώρα και 18 λεπτά με 6-0, 7-6 (4).

Υπήρχε μεγάλη δυσκολία σε κάποια σημεία του αγώνα και για τους δυο παίκτες εξ αιτίας του αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο.

Οι λύσεις δόθηκαν για τον Αμερικάνο από την γραμμή του σερβίς όπου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 83% επιτυχία στα πρώτα του (30/36).

Στο 1ο σετ μάλιστα ο Giron είχε το εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας στα πρώτα του σερβίς που άγγιζε το 93% (13/14).

Ο Περβολαράκης δεν ήταν καθόλου σταθερός στο ξεκίνημα του αγώνα κάνοντας αρκετά λάθη και έχοντας μέτρια ποσοστά στο σερβίς του.

Η κατάσταση στο 2ο σετ ήταν διαφορετική για τον αθλητή μας όμως, ο οποίος πάρα την πίεση που δεχόταν, κατάφερε με συνέπεια στο παιχνίδι του να προηγηθεί με 3-0 έχοντας κάνει break στο 2o game.

Ο Αμερικάνος ανέβασε όμως και πάλι την απόδοση του και πέτυχε το break back στο 5ο game του αγώνα (3-2). Έκτοτε οι 2 αθλητές πήγαν χωρίς άλλες απώλειες στην διαδικασία του tie break, εκεί όπου ο Giron ήταν πιο καθοριστικός κερδίζοντας το σετ με 7-6 (4).

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με πολύ καλές εντυπώσεις για τον Περβολαράκη, που κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο Challenger του Las Vegas και η οποία αναμένεται να δώσει σημαντικούς βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη του αθλητή μας.

Ο Μιχάλης βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Νο.449 του κόσμου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected