Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής ο Νίκος Καρούλιας

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή για την ομάδα του Παναργειακού, καθώς μετά την αποχώρηση του Θωμά Κίκιλη από την τεχνική ηγεσιά της ομάδας, ανακοινώθηκε η πρόσληψη ενός παλιού γνώριμου, του Νίκου Καρούλια.

Ο 66χρονος (25/05/1953) τεχνικός με καταγωγή από τη Σάμο, έχει εργαστεί στους πάγκους των Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλιθέας, Προοδευτικής και Αθηναϊκού.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Παναργειακού ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή Τόμυ Κίκιλη, μετά τον κυριακάτικο αγώνα με το ΑΟ Διαβολίτσι. Στο πρόσωπο του Τόμυ Κίκιλη, η διοίκηση αναγνωρίζει το ζήλο και την αγάπη που επέδειξε τον ενάμιση μήνα που βρισκόταν στο πάγκο αυτής, καθώς και τη δύσκολη χρονικά περίοδο που κλήθηκε να συγκροτήσει ομάδα ανταγωνιστική. Δυστυχώς τα ατυχή αποτελέσματα και με γνώμονα το καλό του Παναργειακού χωρίζουν οι δρόμοι μας. Τον ευχαριστούμε και θα είναι πάντοτε ένας από εμάς.»

Την ίδια ώρα, ο Παναργειακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Καρούλια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Νίκος Καρούλιας θα ξεκινήσει την δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Παναργειακού από την προσεχή Δευτέρα, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας (27/10).

Την τεχνική καθοδήγηση για τον αγώνα της Κυριακής θα έχει ο Γιώργος Διαμαντής. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καρούλιας με τον τωρινό πρόεδρο Σταύρο Τσόδρα είχαν συνεργαστεί ξανά με θετικά αποτελέσματα και στο παρελθόν.

Νίκο Καρούλια καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του Παναργειακού.»