Κατηγορίες
Super League 2

Μεστός και ουσιαστικός ο ΠΑΣ, πέρασε από τη Λιβαδειά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Super League 2 καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Λεβαδειακού παίρνοντας το πρώτο του «τρίποντο» στη φετινή σεζόν. Στους τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγώνες πλέον οι Ηπειρώτες, χωρίς βαθμό παραμένουν οι Βοιωτοί.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν πριν βγει το πρώτο δεκάλεπτο. Συγκεκριμένα ήταν το 9ο λεπτό όταν από εκτέλεση φάουλ ο Παντελιάδης δεν έβαλε καλά το πόδι του και το διώξιμο που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει, δυσκολευόταν όμως να φτιάξει ευκαιρίες αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου βρήκε την ισοφάριση. Ο Παντελάκης έκανε πέναλτι στον Μάντζιο και ο έμπειρος επιθετικός δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 44′.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο ΠΑΣ χτύπησε ξανά, και αυτός από την άσπρη βούλα. Ο Λιάγκας έκανε πέναλτι στον Νικολιά, ο Παμλίδης το εκτέλεσε κι έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ματς με τους φιλοξενούμενος να είναι αυτοί που έφτασαν πιο κοντά σε ένα ακόμη γκολ αλλά δεν το κατάφεραν,

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αργυρόπουλος (71’ Ενομό), Παντελιάδης (62’ Ορφανίδης), Κοζορώνης, Καραχάλιος (84’ Κόναν), Τσάπρας, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο (74’ Πίτου Γκαρσία), Νικολιάς, Νάουμετς (62’ Ξύδας), Παμλίδης, Λεό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected