Διάφορα - Συνεργάτες

Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Άρης – Παναιτωλικός απόψε στο “Cafe στο 90′”

Φουλ δράση σήμερα για τη Super League 1 και το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους θαμώνες του.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 3 το μεσημέρι, με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στη σημαντική για εκείνους νίκη μέσα στην έδρα του Ατρόμητου και να… προσπεράσουν τους «βυσσινί» στη βαθμολογία. Χωρίς τους Ινσούα και Γιόχανσον καταστρώνει τα πλάνα του ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος αναμένεται να εμπιστευτεί τη «συνταγή» του Περιστερίου.

Ιδιαίτερα κρίσιμο θεωρείται το παιχνίδι Ατρόμητος-Πανιώνιος. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν μία νίκη… βάλσαμο μετά τα τελευταία κακά αποτελέσματα, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν το «τρίποντο» για να… ξεχρεώσουν την ποινή των έξι βαθμών που είχαν τιμωρηθεί για τη μη αδειοδότησή του.

Το επόμενο ματς της ημέρας είναι εκείνο του Άρη με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πάρουν σημαντική νίκη στην Ξάνθη και τώρα θέλουν ν συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο για να πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες έχουν μόλις δύο ισοπαλίες και ψάχνουν στην 8η αγωνιστική την πρώτη τους νίκη!

Το… κυρίως όμως είναι το απόγευμα, στις 19:30, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα με αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ η «Ένωση» την προηγούμενη εβδομάδα είχε κερδίσει το Βόλο μέσα στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

17:00 Ατρόμητος – Πανιώνιος

17:15 Άρης – Παναιτωλικός

19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected