Αθλήματα

Από δύο νίκες Τσιτσιπάς και Μανέκας στην Τυνησία

Οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Θανάσης Μανέκας, πέτυχαν αμφότεροι από 2 νίκες στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό του Monastir Open.

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στο Monastir της Τυνησίας οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Θανάσης Μανέκας, αμφότεροι όμως ολοκλήρωσαν τις πορείες τους στον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Βέλγο Buvaysar Gadamauri με 6-3, 6-4 και τον Τυνήσιο Adam Nagoudi με 6-4, 6-4, στον τελευταίο γύρο των προκριματικών όμως ηττήθηκε από τον Αμερικανό Alafia Ayeni, με 6-3, 6-1.

Ο Μανέκας από τη μεριά του, κέρδισε τον Ρώσο Artem Salomatov με 6-0, 6-1 και τον Ουκρανό Oleg Khotkov με 6-3, 6-1. Στον 3ο προκριματικό γύρο όμως “λύγισε” από τον Βρετανό David Quayle, με 6-3, 7-6 (4).

Τσιτσιπάς και Μανέκας θα παραμείνουν στο τουρνουά, καθώς έχουν ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό. Εκεί θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τους Γάλλους Corentin Denolly και Alexandre Muller.

Στο Monastir βρίσκεται και ο Πέτρος Χρυσοχός, που την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε και τους 2 τίτλους στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ίδιας διοργάνωσης. Ο 23χρονος Κύπριος τενίστας θα παίξει απευθείας στο κυρίως ταμπλό, απέναντι στον Βραζιλιάνο Igor Marcondes.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected